
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική
Ξεκινά η μεγάλη κινητικότητα: 4.789 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών από το Υπ. Παιδείας
Το Υπουργείο Παιδείας προχωρά σε 4.789 μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, με αναλυτική κατανομή.
![]()
Θεσσαλονίκη
Εκτροχιάστηκε βαγόνι με πετρέλαιο στον σιδηροδρομικό σταθμό της Ειδομένης
Βαγόνι εμπορικής αμαξοστοιχίας που μετέφερε πετρέλαιο εκτροχιάστηκε στην Ειδομένη, χωρίς τραυματισμό ή διαρροή καυσίμου.
![]()
Δήμοι και Περιφέρειες
Χάρης Δούκας: «Το 46,6% των Ελλήνων δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά ούτε μία εβδομάδα διακοπών» – Δράσεις του Δήμου Αθηναίων προς τους πιο ευάλωτους
Την οικονομική πίεση που αντιμετωπίζουν χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά, η οποία έχει καταστήσει ακόμη και μία εβδομάδα διακοπών δύσκολη υπόθεση για μεγάλο μέρος του πληθυσμού, αναδεικνύει ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, επικαλούμενος τα πρόσφατα στοιχεία της Eurostat.
![]()
Ελλάδα
Φωτιά στο Νότιο Πήλιο: Μήνυμα από το 112 για την περιοχή του Πάου
Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στο Πάου του Νοτίου Πηλίου, με μήνυμα 112 και ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
![]()
Lifestyle
Μάγεψε τις Κάννες το teaser του «Paper Tiger» με Άνταμ Ντράιβερ και Σκάρλετ Γιοχάνσον
Το teaser του «Paper Tiger» με Άνταμ Ντράιβερ και Σκάρλετ Γιοχάνσον κέρδισε τις εντυπώσεις στις Κάννες, επτά χρόνια μετά το «Marriage Story».
![]()
Οικονομία
Σήμα κινδύνου για το πετρέλαιο: βλέπουν άνοδο έως τα 140 δολάρια το βαρέλι
Αναλυτές προειδοποιούν ότι, αν συνεχιστεί το αδιέξοδο στα Στενά του Ορμούζ, το πετρέλαιο μπορεί να κινηθεί ακόμη και στα 120-140 δολάρια.
![]()
Διεθνή
Σοκ στο Αφγανιστάν: 2,4 εκατομμύρια κορίτσια εκτός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λέει η UNESCO
Η UNESCO καταγράφει 2,4 εκατομμύρια κορίτσια εκτός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Αφγανιστάν και προειδοποιεί για ακόμη μεγαλύτερη απώλεια έως το 2030.
![]()
Χαλκιδική
Χαλκιδική: «Μπλόκο» σε πεζούς και ΙΧ τη Δευτέρα λόγω κινδύνου φωτιάς – Οι 3 δήμοι και το πρόστιμο
Από τις 08:00 έως τις 20:00 η απαγόρευση σε συγκεκριμένες δασικές περιοχές – Έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ. και πρόστιμο 300 ευρώ στους παραβάτες Περιοριστικά μέτρα τίθενται σε ισχύ τη Δευτέρα…
![]()