Α. Σαουλίδης: «Η παρουσία του Ν. Ανδρουλάκη στην Θεσσαλονίκη αποδεικνύει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει γι’ αυτόν η πόλη»

Δηλώσεις, με αφορμή την επίσκεψή του Νίκου Ανδρουλάκη στην Θεσσαλονίκη, παραχώρησε ο Αντώνης Σαουλίδης, μέλος κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στη politic.gr.

Ρεπορτάζ: Βαλάντου Γιαννακούδη, Φώτης Εμμανουήλ

propoli

Αρχικά, ο κ. Σαουλίδης ανέφερε πως “με την παρουσία του σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, αποδεικνύει στην πράξη πόσο σημαντικό ρόλο παίζει γι’ αυτόν η Θεσσαλονίκη”, ενώ την ίδια στιγμή έκανε λόγο και το πρώτο βασικό ζήτημα που απασχόλησε τον πρόεδρο στην σημερινή του περιοδεία που είναι η λειτουργία του ΟΑΣΘ.

Ειδικότερα, ο κ. Σαουλίδης είπε εμφατικά πως “η Θεσσαλονίκη είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη που πρέπει να αποκτήσει αξιόπιστα μέσα μαζικής μεταφοράς σε μια περίοδο όπου η ακρίβεια στην βενζίνη χτυπάει κόκκινο και ο κόσμος δυσκολεύεται. Είναι πάρα πολύ σημαντικό η πόλη να έχει ένα αξιόπιστο και ποιοτικό μέσο μαζικής μεταφοράς”.

Συνεχίζοντας, αναφορά έκανε και στην καθαριότητα της πόλης υπογραμμίζοντας πως “δεύτερο θέμα το οποίο χρήζει άμεσης παρέμβασης και έχει να κάνει με την καθημερινότητα του πολίτη είναι μια πόλη ανθρώπινη, μια πόλη αξιοπρεπής, η οποία θα πρέπει να είναι καθαρή.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο στην επίσκεψή του στο εργοτάξιο πράσινου και καθαριότητας του δήμου Καλαμαριάς, δεσμεύθηκε ότι θα υποστηρίξει τους εργαζόμενους και τα δίκαια αιτήματά τους έτσι ώστε οι υπηρεσίες να στελεχωθούν με μόνιμο προσωπικό το οποίο θα μπορεί να δημιουργεί μια ασφάλεια τόσο στον εργαζόμενο όσο και στον πολίτη ο οποίος λαμβάνει αυτές τις υπηρεσίες”, υπογράμμισε ο ίδιος.

Τέλος, ο κ. Σαουλίδης τόνισε πως ο κ. Ανδρουλάκης έρχεται για τρίτη φορά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σημειώνοντας πως οι πράξεις του πρόεδρου μιλούν από μόνες τους.

Δείτε επίσης: Ο Ν. Ανδρουλάκης περιόδευσε στην αγορά της Καλαμαριάς (pics & vids)

Loading