Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.
«Σε λίγες μέρες θα έχουμε περισσότερα κρούσματα, απ’ όσα είχαμε συνολικά το 2020. Η κυβέρνηση, ενώ γνώριζε τι συμβαίνει με την μετάλλαξη Όμικρον στη Δυτική Ευρώπη, δεν πήρε γρήγορα μέτρα αυστηρής υγειονομικής προστασίας», είπε ο κ. Ανδρουλάκης.
«Έχουμε ξεκινήσει ήδη την καμπάνια μας για τον εμβολιασμό. Σπάμε τον φόβο, σπάμε την παραπληροφόρηση, εμβολιαζόμαστε διότι είναι ένα μήνυμα ζωής για μας και τους συνανθρώπους μας», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.
«Στηρίζουμε το ΕΣΥ δίνοντας κίνητρα για νέους νοσηλευτές και για κρίσιμες ειδικότητες που χρειαζόμαστε, για να στηρίξουμε ιδιαίτερα τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και ζητάμε από την κυβέρνηση να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, ώστε όπου υπάρχουν εγκεκριμένες πιστώσεις για νοσηλευτές και γιατρούς, να έρθουν γρηγορότερα να στηρίξουν το δημόσιο σύστημα υγείας», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
Δείτε επίσης: ΚΙΝΑΛ: Προωθεί καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού – Δείτε το διαφημιστικό σποτ
- Οι γίγαντες της τεχνολογίας επιταχύνουν τις δαπάνες τους για την τεχνητή νοημοσύνη
- Μπάτσι: Καλή εικόνα παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ
- Νέο βίντεο αποκαλύπτει τη στιγμή της επίθεσης με μαχαίρι σε επιβάτες τρένου στη Βρετανία
- Λύτρωση για την ΑΕΚ από τον Πινέδα στο 90’+2
- Συναγερμός στα Βορίζια: Έντονη ανησυχία για νέα βία, αυστηρά μέτρα ασφαλείας
![]()
