Την απόκτηση του Βασίλη Μάντζη ανακοίνωσε ο Ιωνικός Νίκαιας με τον 30χρονο επιθετικό να ενισχύει την ομάδα της Νίκαιας μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
Στα δυσάρεστα είναι ότι από τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν θετικά δύο τεστ κορονοϊού με την ομάδα να απομονώνει τους παίκτες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού Νικαίας:
«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Μάντζη, ο οποίος αποτελεί την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας μας.
Γεννημένος στις 4 Δεκεμβρίου του 1991, ο Βασίλης Μάντζης ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μάχη Μαραθώνα. Αγωνίστηκε στη συνέχεια στα Χανιά και στον ΝΠΣ Βόλο, ενώ τη σεζόν 2018/19 ήταν ο τρίτος σκόρερ της Football League με 14 τέρματα, βοηθώντας την ομάδα της Μαγνησίας να ανέβει στην Super League.
Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο Έλληνας επιθετικός φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας, καταγράφοντας 48 εμφανίσεις με 13 γκολ.
Βασίλη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ιωνικού!».
Δείτε επίσης: Basket League: Αναβλήθηκε το Λάρισα-Άρης
- Ιράν: Αβεβαιότητα για την εμπιστοσύνη στις ΗΠΑ
- Ο Ζελένσκι χαρακτηρίζει τον Πούτιν αγιατολάχ, επισημαίνοντας τις ομοιότητες με τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν
- Ελεύθερος ο ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ φορώντας την παλαιστινιακή μαντίλα
- Το Πακιστάν προτείνει τον Ντόναλντ Τραμπ για το Νόμπελ Ειρήνης
- Ουκρανία: Επιδείνωση της κατάστασης με σοβαρές ανθρωπιστικές συνέπειες