Σήμερα ανακοινώθηκε πως την Παρασκεύη, 25 Φεβρουαρίου, θα συναντηθούν στο Παρίσι οι υπουργοί Εξωτερικών της Γαλλίας και της Ρωσίας, με σκοπό να συζητήσουν για την ουκρανική κρίση.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ αποδέχθηκε την πρόσκληση του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών Ζαν-Ιβ Λεντριάν, ανέφερε σε μια ανακοίνωση το γαλλικό ΥΠΕΞ.
Η συνάντηση θα περιλαμβάνει “προκαταρκτικές διαβουλεύσεις” πριν από μια ενδεχόμενη συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ανέφερε.
Νωρίτερα, το γραφείο του Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν ανέφερε πως ο Μπάιντεν και ο Πούτιν συμφώνησαν επί της αρχής σε μια συνάντηση κορυφής για την Ουκρανία, προσφέροντας ενδεχομένως μια έξοδο από μια από τις πιο επικίνδυνες ευρωπαϊκές κρίσεις των τελευταίων δεκαετιών.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Οπαδική βία: Δείτε τις προτεινόμενες διατάξεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης
- Σφοδρή απάντηση από τη Μόσχα στην προειδοποίηση Τραμπ για την κατάσταση της ρωσικής οικονομίας
- Booking.com: Ταξιδιωτικές τάσεις για το 2026 – Η ατομικότητα στο προσκήνιο
- ΑΔΜΗΕ: Εγκαινιάστηκε το νέο κέντρο επιτήρησης υποδομών και εγκαταστάσεων στο Κρυονέρι
- Συναυλία της Ντόρας Μπακοπούλου στο Μέγαρο Μουσικής: Ένα μουσικό ταξίδι στα μεγάλα έργα
- Σωκράτης Φάμελλος: «Διαφορετική οπτική, κοινός στόχος – Δεν είμαστε αντίπαλοι με τον Αλέξη Τσίπρα»