Π. Τσαπανίδου: «Ο κ. Μητσοτάκης ζει στην ίδια Ελλάδα με όλους τους υπόλοιπους πολίτες;»

Τις αναφορές που έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για τους θετικούς δείκτες της οικονομίας και την αύξηση 8% στα αναπηρικά επιδόματα, σχολίασε δεικτικά η Πόπη Τσαπανίδου.  

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «μίλησε για μειώσεις φόρων όταν το εισόδημα των πολιτών σαρώνεται από τους έμμεσους φόρους». Και διερωτήθηκε αν «ο κ. Μητσοτάκης ζει στην ίδια Ελλάδα με όλους τους υπόλοιπους πολίτες».

propoli

«Ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να περιγράφει την κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα. Μίλησε για μειώσεις φόρων -όταν το εισόδημα των πολιτών σαρώνεται από τους έμμεσους φόρους-, για αύξηση των εξαγωγών, όταν το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών εκτόξευσε το έλλειμμά του στα 20 δισ.

Τον ακούσαμε επίσης να μιλά για φροντίδα προς τους ευάλωτους, όταν το 12χρονο κοριτσάκι που εξέδιδαν παιδοβιαστές, μένει απροστάτευτο και το απειλούν και το μαχαιρώνουν, όσοι φοβούνται μην τους αναγνωρίσει.

Τον ακούσαμε να μιλά για αύξηση 8% λίγο πριν τις εκλογές στα αναπηρικά επιδόματα, -όταν τα άτομα με αναπηρία μένουν επί μήνες απλήρωτα, λόγω αστοχίας στα ψηφιακά συστήματα του κ. Πιερρακάκη.

Τον ακούγαμε να μιλά και αναρωτιόμασταν: ζει στην ίδια Ελλάδα με όλους τους υπόλοιπους πολίτες;».

Δείτε επίσης: Π. Τσαπανίδου: Χιλιάδες πολίτες χθες στη Θεσσαλονίκη φώναξαν «ως εδώ» στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Loading