Πολλά τετ α τετ είχε κατά την χθεσινή του επίσκεψη στον χώρο του φεστιβάλ της ΚΝΕ ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Το πιο φορτισμένο συγκινησιακά στιγμιότυπο ήταν η συνάντηση του με τον αγωνιστή Λάζαρο Κυρίτση ο οποίος έδωσε το παρών στην πρώτη την γραμμή παρά τα 100 του χρόνια.
Επίσης ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα ο οποίος έδωσε το παρών στο Φεστιβάλ.
Ο κ.Κουτσούμπας είχε την ευκαιρία να βρεθεί στα παρασκήνια της Κεντρικής σκηνής του Φεστιβάλ όπου και συναντήθηκε με τους Μαρία Φαραντούρη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μανόλη Ανδρουλιδάκη, Γιάννη Κότσιρα και Κώστα Τριανταφυλλίδη.
Μετέπειτα πραγματοποίησε συνάντηση με τους Σταμάτη Μπερή και Λυδία Αγγελοπούλου καλλιτέχνες της Λυρικής, όπως και με τον προπονητή Γ. Πομάσκι.
- Ενεργοποίηση του 112 για πυρκαγιά στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Δερβενίου
- Αρναούτογλου: Τι ήταν τα δύο «αόρατα κύματα» που έπληξαν τη Θεσσαλονίκη μέσα σε 90 λεπτά
- Ιπποκράτειο: Συγγνώμη από Άδωνι Γεωργιάδη για τον 87χρονο που πήγε υποβασταζόμενος στα εξωτερικά ιατρεία
- Ρεκόρ στην παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Κίνα για το 2025
- Ιστορική φωτογραφική έκθεση στη Θεσσαλονίκη για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
