Ζητεί να μεταβιβαστεί η ρωσική συμπάθεια και συμπαράσταση προς τον ελληνικό λαό
Θερμά συλλυπητήρια προς την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απέστειλε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν για τον θάνατο του Κάρολου Παπούλια.
«Θα τον θυμόμαστε ως γενναίο άνδρα, ο οποίος στα νεανικά του χρόνια αγωνίστηκε από τις γραμμές της Αντίστασης ενάντια στους φασίστες κατακτητές και ως αληθινό φίλο της Ρωσίας, ο οποίος με την ιδιότητα του Προέδρου και από άλλα υψηλά κρατικά αξιώματα συνεισέφερε πολλά για την ανάπτυξη της αμοιβαίως επωφελούς συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Κρεμλίνου.
«Παρακαλώ να διαβιβάσετε την ειλικρινή μας συμπάθεια και συμπαράσταση στους συγγενείς και οικείους του θανόντος, καθώς και σε όλο τον ελληνικό λαό», αναφέρει ο Β. Πούτιν στο συλλυπητήριο τηλεγράφημά του.
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: 9.284 νέα κρούσματα – 66 θάνατοι – 629 διασωληνωμένοι
- Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Τουλάχιστον 31 νεκροί και 80 τραυματίες από σύγκρουση τρένων
- Μεγάλο ενδιαφέρον για την έκθεση ζωγραφικής του Πήτερ Κατσίχτη στην έδρα της Unesco στο Παρίσι
- Ανδρουλάκης: «Για εμάς, η δημοκρατία και η εθνική αξιοπρέπεια είναι οι δύο όψεις της ίδιας ευθύνης»
- «Stars Align»: το επίσημο σύνθημα του Λος Άντζελες 2028
- Η ταχύτατη εξέλιξη των Ενόπλων Δυνάμεων, μήνυμα Δένδια στη Θεσσαλονίκη για την «Ατζέντα 2030»
![]()
