Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε σήμερα η Αυστρία στο μεικτό ομαδικό αγώνα αλπικού σκι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
Η Νορβηγία πήρε το χάλκινο μετά από νίκη επί των Ηνωμένων Πολιτειών στον αγώνα για την τρίτη θέση.
Το μεικτό, μόλις στη δεύτερη παρουσία του μετά την Πιονγκτσάνγκ το 2018, είχε προγραμματιστεί εκ νέου από το Σάββατο αφού οι ισχυροί άνεμοι ανάγκασαν την αναβολή της.
Οι άνεμοι εξακολουθούσαν να είναι δυνατοί και σήμερα και οι θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν με τους σκιέρ να στριμώχνονται κάτω από κουβέρτες στην περιοχή του τερματισμού ενώ παρακολουθούν τους συμπαίκτες τους να αγωνίζονται.
Στα ημιτελικά, η Αυστρία κέρδισε τη Νορβηγία ενώ η Γερμανία νίκησε τις Ηνωμένες Πολιτείες με 3-1.
Η Σίφριν, η οποία αγωνίστηκε και στα πέντε ατομικά αγωνίσματα, ήλπιζε να φύγει με τουλάχιστον ένα μετάλλιο, αλλά έχασε τρεις συνεχόμενους αγώνες καθώς η ομάδα της τερμάτισε τέταρτη.
Δείτε επίσης: Oι ΗΠΑ δεν θα λάβουν το ασημένιο μετάλλιο στο καλλιτεχνικό πατινάζ λόγω της υπόθεσης Βαλίεβα
- Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στην Ελβετία: Κεντρικό θέμα η κατάσταση στον Λίβανο
- Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο Λος Άντζελες λόγω πυρκαγιάς σε αποθήκη
- Αλέσιο Λίσι: Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ στις 19:30
- Απαγόρευση απόπλου του Hyperspeed Jet 4 στη Ραφήνα μετά από πρόσκρουση κατά την πρόσδεση
- Πώς οι γυναίκες και τα μοναστήρια διαμόρφωσαν την οικονομία πριν από τις τράπεζες
![]()

