Δανεικός στην Ρέιντζερς θα πάει ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αμάντ Ντιαλό, όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη (27/01) οι δύο σύλλογοι.
Ο 19χρονος, τρεις φορές διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού, υπέγραψε στους «κόκκινους διάβολους» τον Ιανουάριο του 2021 από την Αταλάντα, όπου είχε κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο. «Είναι φανταστικό για μένα σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου να έχω την ευκαιρία να ενταχθώ σε ένα τόσο σπουδαίο κλαμπ, το οποίο διεκδικεί αρκετούς τίτλους», ανέφερε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο νεαρός Αφρικανός.
Ο Ντιαλό έχει πραγματοποιήσει συνολικά εννέα συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα των «μπέμπηδων», έχοντας σκοράρει μία φορά, ενώ έδωσε και μία ασίστ, αλλά στην τρέχουσα περίοδο μετρά μόλις μία εμφάνιση!
Δείτε επίσης: Ιράν: Έγινε η πρώτη ομάδα από την Ασία που προκρίθηκε στο Κατάρ
- Επιχειρήσεις για την κατάσβεση πυρκαγιάς στην Παλιοκαμάριζα Κερατέας
- Η Καλαμαριά πρωτοπορεί: Το 1ο Λύκειο και 1ο Γυμνάσιο θα κοσμούνται με έργα τέχνης από την Εθνική Πινακοθήκη
- Η ταινία «Hamnet» της Κλόε Ζάο με τους Πολ Μέσκαλ και Τζέσι Μπάκλεϊ φέρνει στο φως μια προσωπική τραγωδία
- MyStreet: Η ψηφιακή καινοτομία που ενδυναμώνει τη συμμετοχή πολιτών στη διαχείριση δημόσιων χώρων
- Μπαρτζώκας: «Θα αποκτήσουμε παίκτη μόνο αν ταιριάζει στην ομάδα μας»