Δραματική εξέλιξη: Ο Νίκολας Λαπροβίτολα χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Δραματική εξέλιξη: Ο Νίκολας Λαπροβίτολα χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Δραματική είναι η εξέλιξη για την Μπαρτσελόνα, καθώς ο Νίκολας Λαπροβίτολα χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Τσάβι Πασκουάλ ανακοίνωσε ότι ο Αργεντινο-Ιταλός πόιντ γκαρντ δεν θα είναι διαθέσιμος, όχι μόνο για τον αυριανό αγώνα κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Euroleague.

Ο Λαπροβίτολα υπέστη ολική ρήξη του μακρού τένοντα του προσαγωγού στον δεξιό μηρό κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Θα υποβληθεί σε συντηρητική θεραπεία και η αποκατάστασή του αναμένεται να διαρκέσει περίπου τρεις μήνες.

«Η απουσία του θα είναι μεγάλη. Είναι μια πολύ αρνητική νότα», δήλωσε ο Πασκουάλ, αναφερόμενος στη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η ομάδα με τον τραυματισμό του Λαπροβίτολα.

Η φετινή χρονιά ήταν ήδη δύσκολη για τον παίκτη, καθώς πέρυσι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, χάνοντας το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Η Μπαρτσελόνα, μετά τον Χουάν Νούνιεθ, θα πρέπει να πορευτεί χωρίς τον Λαπροβίτολα στην κρίσιμη καμπή της regular season της Euroleague.

Loading

Play