Χιλιάδες οπαδοί της Παλμέιρας, μεταξύ των οποίων οικογένειες με τα παιδιά τους, είχαν συγκεντρωθεί το απόγευμα κοντά στο γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας
Ενας νεκρός, είναι ο τραγικός απολογισμός των επεισοδίων, που ξέσπασαν στο Σάο Πάολο μετά την ήττα της Παλμέϊρας από την Τσέλσι με 2-1 (παρ. κ.α. 1-1), στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, που διεξήχθη στο Αμπου Ντάμπι. Ο εκλιπών, ήταν 35 ετών και σκοτώθηκε όταν δέχθηκε σφαίρα στο στήθος, ενώ υπέκυψε στα τραύματά του, μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.
«Αναφέρθηκαν συμπλοκές μεταξύ φιλάθλων σε πολλά σημεία και ένας άνδρας πυροβολήθηκε. Εγινε μία σύλληψη», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), πηγή προσκείμενη στους φορείς δημόσιας ασφάλειας, της πολιτείας του Σάο Πάολο.
Χιλιάδες οπαδοί της Παλμέιρας, μεταξύ των οποίων οικογένειες με τα παιδιά τους, είχαν συγκεντρωθεί το απόγευμα κοντά στο γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας, στα δυτικά της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση, ενώ τα επεισόδια έληξαν, με την παρέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Τρίκαλα: Σημαντικές οι προοπτικές ανάπτυξης του οικοτουρισμού στα ελληνικά δάση
- Ανακοίνωση Άρνολντ: Η αποχώρηση που σόκαρε και το βίντεο που ενθουσιάζει
- Νέο κανονιστικό πλαίσιο για την κυκλοφορία των πατινιών από τον Δήμο Αθηναίων
- Η Μαρία Μενούνος αναλαμβάνει τον ρόλο της πρέσβη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για το «Λος Άντζελες 2028»
- ΣΥΡΙΖΑ: Απαραίτητη η παραίτηση Χρυσοχοΐδη μετά τη νέα επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη
- «Τέλος εποχής: Ο Βιεϊρίνια αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ την Κυριακή»