Ο Ούγκο Γιορίς δεν σκέφτεται να φύγει από την Τότεναμ και αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.
Ο Γάλλος διεθνής τερματοφύλακας ολοκλήρωσε τις επαφές με τη διοίκηση των «Σπερς» για να επεκτείνει το συμβόλαιο του για ένα επιπλέον χρόνο, έως το καλοκαίρι του 2023.
Ο 35χρονος γκολκίπερ έχει εντυπωσιάσει και φέτος με τις εμφανίσεις του και η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου θέλει να τον επιβραβεύσει με την υπογραφή νέου συμβολαίου.
Ο Γιορίς αποκτήθηκε το 2012 από τη Λιόν και από τότε έχει 316 συμμετοχές με την αγγλική ομάδα. «Η καριέρα μου έχει συνδεθεί με την Τότεναμ και δεν υπάρχει άλλη ομάδα στο μυαλό μου», δήλωσε σχετικά ο διάσημος γκολκίπερ.
Δείτε επίσης: Το Περού πήρε το εισιτήριο για τα play off
- Συνελήφθη 22χρονος για απόπειρα εμπρησμού κομμωτηρίου στον Εύοσμο
- Συνελήφθη 22χρονος για απόπειρα εμπρησμού σε κομμωτήριο στον Εύοσμο
- Αναταραχή στη συνεργασία της OpenAI με τη Microsoft
- Η Ελλάδα δηλώνει αποφασιστικότητα έναντι της Λιβύης: Τα κυριαρχικά δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα
- Θάνατος και τραυματισμοί από ρωσική επίθεση με drones στην Οδησσό