Τι αναφέρει η ανακοίνωση των «κίτρινων»
Ανοιχτή θα είναι αύριο η μπουτίκ της ΚΑΕ Άρης έτσι ώστε να μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους για την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή στις 17:00.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι αύριο Κυριακή (14/11) η μπουτίκ της ΚΑΕ θα είναι ανοιχτή από τις 12:00, αντί για τις 14:00, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ηρακλή (17:00).
Προτρέπουμε για ακόμα μία φορά τον κόσμο μας να προμηθευτεί έγκαιρα το εισιτήριό του, είτε από την μπουτίκ, είτε ηλεκτρονικά μέσω της Viva. Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14:00 και παρακαλούνται όσοι προμηθευτούν το εισιτήριό τους απ’ αυτά, να πληρώσουν με μετρητά, για να αποφευχθεί η καθυστέρηση που παρατηρείται στην πληρωμή με κάρτα.
Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!».
Δείτε επίσης: Συγκάτοικοι στην πρώτη θέση για Καβάλα και Ψυχικό
- Ένταση και διακοπή της συνεδρίασης στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Τα βοσκοτόπια και οι αναγκαίες αρμοδιότητες
- Ψηφιακός έλεγχος για την πώληση καπνού και αλκοόλ σε ανηλίκους
- Άγνωστος στρατιώτης: η απαγόρευση συναθροίσεων προσβάλλει το Σύνταγμα, καταγγέλλει η ΕΕΔΑ
- Διαιτητής στο ντέρμπι ΑΕΚ-Άρης ο Γερμανός Χαρμ Οσμερς
- Επιστροφή στο Καμπ Νου: Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Αϊντραχτ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
