Μηνύματα από Ινφαντίνο, Μέσι, Ναδάλ και Φλικ για τον θάνατο του Χεσούς ντε Μιγκέλ

Μηνύματα από Ινφαντίνο, Μέσι, Ναδάλ και Φλικ για τον θάνατο του Χεσούς ντε Μιγκέλ

Μηνύματα από Ινφαντίνο, Μέσι, Ναδάλ και Φλικ για τον θάνατο του Χεσούς ντε Μιγκέλ κατακλύζουν τα social media μετά την είδηση του θανάτου του Χεσούς ντε Μιγκέλ. Σύλλογοι, προπονητές, παίκτες και παράγοντες εξέφρασαν τη θλίψη τους για την απώλεια του 30χρονου επιθετικού της Τενερίφης, καθώς και τη συμπαράστασή τους στην οικογένειά του.

«Μια πραγματική τραγωδία. Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση του τραγικού θανάτου του Χεσούς ντε Μιγκέλ. Ο θάνατός του αποτελεί πραγματική τραγωδία· θα λείψει πολύ στην οικογένειά του, τους φίλους του και όλους όσοι τον γνώριζαν», ανέφερε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, σε μήνυμά του στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Δεν υπάρχον λέξεις. Τα συλλυπητήριά μου και πολλή δύναμη σε όλη την οικογένειά του και στους φίλους του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραψε ο Λιονέλ Μέσι.

«Τόσο μεγάλη θλίψη», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Ράφα Ναδάλ στο Instagram και πρόσθεσε: «Η σκέψη μου είναι κοντά σε όλους εσάς».

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ανέφερε επίσης για τον θάνατο του Χεσούς ντε Μιγκέλ: «Με θλίβει η απώλεια του Χεσούς ντε Μιγκέλ. Εκφράζω όλη μου τη στήριξη και την αγάπη στην οικογένειά του, τους φίλους του και όλους στην Τενερίφη. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: EPA

Loading

Play