Αρνήθηκε να σχολιάσει αν θα επιβληθούν κυρώσεις στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, σε σημερινές δηλώσεις που πραγματοποίησε.
«Δεν ενδείκνυται να σχολιάσω μεμονωμένες περιπτώσεις σε αυτό το στάδιο», είπε ο Μπόρις Τζόνσον στο κοινοβούλιο, όταν ρωτήθηκε από τον ηγέτη των Εργατικών, Κερ Στάρμερ, γιατί ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, δεν αντιμετωπίζει κυρώσεις.
«Αλλά μην έχετε καμία αμφιβολία ότι οι ενέργειες που έχουμε ήδη κάνει, έχουν αποτέλεσμα στη Μόσχα», πρόσθεσε. «Θα έχετε ακούσει τι είπε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών χθες το βράδυ, η “μέγγενη” σφίγγει το καθεστώς Πούτιν και θα συνεχίσει να σφίγγει», κατέληξε.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, που από το Σάββατο έχει παραχωρήσει στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Chelsea’s charitable Foundation» τη διαχείριση της Τσέλσι, προτίθεται να πουλήσει τον αγγλικό σύλλογο. Ήδη ο Ελβετός μεγιστάνας, Χάνσγιοργκ Βις, όπως δήλωσε στην ελβετική εφημερίδα «Blick», σκέφτεται την αγορά της ομάδας του Λονδίνου.
Δείτε επίσης: Στο πλευρό των Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία ο Αλέξης Τσίπρας
- Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στην οδό Μ. Θεοδωράκη
- Δήμος Θεσσαλονίκης: Open Day στο Παιδικό Μουσείο
- Μαρόκο: Σημαντικά σιδηροδρομικά έργα στην Καζαμπλάνκα
- Ρομποτική χειρουργική και εξελίξεις στην Οφθαλμολογία στο 6ο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Thessaloniki Revision Course in Ophthalmology»
- Η Ευρώπη μπροστά στην πρόκληση της στρατιωτικοποίησης: Μπορεί η ΕΕ να επιβιώσει;