Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (29/07) ο Γκουστάβο Σα, με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό να οδεύει προς ολοκλήρωση, αφού οι ιατρικές εξετάσεις του έγιναν χθες στην Πορτογαλία.
Ο 21χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του στη χώρα του, έδειξε ενθουσιασμένος για το νέο βήμα στην καριέρα του, δίνοντας βάρος στην παρουσία αρκετών Πορτογάλων και Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών στην πειραϊκή ομάδα.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Θα είναι πολύ ωραίο, ξέρω ότι έρχομαι στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Το γεγονός πως εδώ παίζουν πολλοί Πορτογάλοι και κάποιοι Βραζιλιάνοι, ο Τσικίνιο, ο Ζότα και ο Κάρμο που τους γνωρίζω από το πορτογαλικό πρωτάθλημα και έχουμε παίξει αντίπαλοι, έπαιξε μεγάλο ρόλο και ήταν ένας μεγάλος παράγοντας ώστε να έρθω εδώ», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του.
Αναφορικά με τον αγωνιστικό του ρόλο, ο υψηλόσωμος (1,89μ.) ποδοσφαιριστής σημείωσε: «Μπορώ να παίξω στις θέσεις 8 και 10». «Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής», πρόσθεσε, εξηγώντας πως θεωρεί τον εαυτό του έναν πολύ έξυπνο παίκτη που δουλεύει για την ομάδα και δεν σκέφτεται μόνο τον εαυτό του.
![]()
