Πάκσι – Παναθηναϊκός: ο Νίστρουπ ζητά τη στήριξη του κόσμου και βλέπει νίκη στη ρεβάνς

Πάκσι – Παναθηναϊκός: ο Νίστρουπ ζητά τη στήριξη του κόσμου και βλέπει νίκη στη ρεβάνς

Μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, ο Τζέικομπ Νίστρουπ εμφανίστηκε βέβαιος στη συνέντευξη Τύπου πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι ξανά αποτελεσματικός στη ρεβάνς με την Πάκσι, την αυριανή (30/7, 21:30) αναμέτρηση. Ο Δανός τεχνικός στάθηκε επίσης στη στήριξη που περιμένει από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και στον χρόνο που χρειάζεται για να περάσει πλήρως τη φιλοσοφία του στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέικομπ Νίστρουπ στη συνέντευξη Τύπου:

-Για τη νίκη της Πάκσι με 4-2 επί της Φερεντσβάρος:

«Κοιτάμε τον εαυτό μας εμείς. Έχουμε αναλύσει πολύ καλά την Πάκσι. Ξέρουμε τι έκαναν στην Ουγγαρία τα τελευταία 3-4 χρόνια. Είναι μια ομάδα με καλή ομοιογένεια μετά από τόσα χρόνια μαζί και το έδειξαν και στο παιχνίδι εναντίον μας και στο παιχνίδι με την Φερεντσβάρος. Είναι μια ομάδα που θα παλέψει, είναι σκληρή αντίπαλος, έχει ορισμένα πολύ καλά σημεία στο παιχνίδι της, όπως η πίεση ψηλά και οι στημένες φάσεις, όμως πιστεύω θα βρούμε τον τρόπο να τους κερδίσουμε ξανά».

-Για τις χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι και το ντεμπούτο του μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος τον πιστεύει πολύ από τη πρώτη μέρα:

«Προφανώς όλοι οι προπονητές θέλουν οι παίκτες τους να σκοράρουν όταν βρίσκονται μπροστά στο τέρμα. Το θέμα δεν είναι μόνο να σκοράρεις, αλλά να μην δέχεσαι και πολλές φάσεις. Και νομίζω ότι δεν δεχθήκαμε πολλές φάσεις. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα στις μεγάλες μας ευκαιρίες αύριο. Και στην Κοπεγχάγη είχα εξαιρετικούς οπαδούς και το ίδιο πιστεύω ότι θα ζήσω πολύ ωραία ατμόσφαιρα και στον Παναθηναϊκό. Οι οπαδοί πιστεύω θα μας δώσουν την έξτρα ώθηση αύριο. Ελπίζω και στα καλά και στα άσχημα να είναι μαζί μας και να μας στηρίζουν μέσα στην σεζόν. Θα υπάρξουν και άσχημες στιγμές μέσα στην σεζόν και θα τους χρειαστούμε και τους θέλουμε δίπλα μας».

-Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα επειδή είναι εντός έδρας το παιχνίδι κι αν σκοπεύει να αλλάξει κάτι σε σχέση με το εκτός έδρας παιχνίδι:

«Δεν νομίζω ότι θα αλλάξουμε πολλά πράγματα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με περισσότερα γκολ. Είμαστε καλύτερη ομάδα, όμως δεν είναι αδύναμοι οι αντίπαλοί μας. Είναι καλή ομάδα. Ίσως να αλλάξουμε κάποια πράγματα στη προσέγγιση σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, αλλά μην περιμένετε πολλές αλλαγές από εμάς σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι».

-Αν η εικόνα του Παναθηναϊκού στα φιλικά και η εικόνα στο πρώτο ματς κόντρα στην Πάκσι τον έχει βοηθήσει να φτάσει στο συμπέρασμα ότι η φιλοσοφία του περνάει στον Παναθηναϊκό:

«Δεν υπάρχει προπονητής που θα καταφέρει να τελειοποιήσει τη φιλοσοφία του σε μια ομάδα μέσα σε λίγα ματς. Στο κορυφαίο επίπεδο όπως είναι ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρεις τον τρόπο όσο περνάς τη φιλοσοφία σου να παίρνεις και τα αποτελέσματα. Θα χρειαστούμε καιρό για να το κάνουμε αυτό, όμως πρέπει παράλληλα να παίρνουμε και τα αποτελέσματα. Όσον αφορά την τελειότητα, δεν είναι ρεαλιστικό να ζητάω από τώρα να υπάρχει αυτή. Σίγουρα δεν θα είναι όλα τέλεια, αλλά εμείς πρέπει να παίρνουμε τα αποτελέσματα και στην Ευρώπη αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα που θα έχουμε αγώνες σε λιγότερο από ένα μήνα».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Loading

Play