Ρέινολντς: «Αυτό που κρατάω από τον ΠΑΟΚ είναι οι σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας»

Ρέινολντς: «Αυτό που κρατάω από τον ΠΑΟΚ είναι οι σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας»

Με τους σφυγμούς να έχουν πέσει και το μυαλό περισσότερο καθαρό, μετά από μια σεζόν με τον ΠΑΟΚ γεμάτη έντονα συναισθήματα, ο Σαβάρ Ρέινολντς τζούνιορ αποχαιρετά τον Δικέφαλο. Αν θα είναι οριστικός ή όχι ο αποχωρισμός του από την ομάδα, θα φανεί στην πορεία.

Επί του παρόντος, ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έγραψε σχεδόν άριστα με τους Θεσσαλονικείς στο παρκέ, μη χάνοντας κανένα από τα 49 παιχνίδια που έδωσαν σε Ελλάδα και Ευρώπη (μέσο όρο 13,8 πόντοι στο ελληνικό πρωτάθλημα και 14,6 πόντοι, 5,2 ασίστ στο FIBA Europe Cup), κλείνει τη χρονιά με τα τελευταία λόγια του, ως αθλητής του ΠΑΟΚ, μέσω ανάρτησής του στο διαδίκτυο και λίγο νωρίτερα, μιλώντας στο Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

«Αυτό ήταν φίλοι μου, ακόμη μια χρονιά που ευλόγησε ο Θεός. Θα συνεχίσουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στο θέλημά Του, μέσα από τα καλά και τις αντιξοότητες. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της ΠΑΟΚάρας για την αγάπη και τη στήριξη».

Ώρες πριν αφήσει το ελληνικό έδαφος για να επιστρέψει στην πατρίδα του, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το μέλλον του στον Δικέφαλο χαριτολογώντας: «Θα πρέπει να μιλήσω με το αφεντικό, την αρραβωνιαστικιά μου, και θα δούμε τι θα γίνει για τη νέα σεζόν…»

Σοβαρεύοντας, επισήμανε ότι θα χρειαστεί να μιλήσει με την ομάδα και ότι θα φανεί ό,τι είναι να συμβεί, ενώ αναφέρθηκε και στον Μάσιμο Καντσελιέρι, εφόσον ο Ιταλός τεχνικός παραμείνει στον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Ο κόουτς Καντσελιέρι είναι ο άνθρωπός μου. Θα ήθελα να δουλέψω ξανά μαζί του».

«Το καλύτερο στη ζωή είναι η σύνδεση με τους ανθρώπους και αυτό που κρατάω περισσότερο από τη σεζόν στον ΠΑΟΚ είναι η σχέση μου με τους συμπαίκτες μου», πρόσθεσε ο Ρέινολντς, υπογραμμίζοντας τη σημασία των σχέσεων που οικοδόμησε.

Για την αγωνιστική του διαδρομή με τους ασπρόμαυρους, δήλωσε: «Δώσαμε πολλές μάχες φέτος, δεν παρατήσαμε παιχνίδια. Όλα είναι μέρος του πλάνου που έχει ο Θεός για μας. Ξέραμε ότι ήρθαμε στον ΠΑΟΚ για να πετύχουμε κάτι».

Κατέληξε τονίζοντας ότι στη Θεσσαλονίκη η ζωή του ήταν μεγάλη απόλαυση.

Loading

Play