Στη μνήμη του Σούλη Μαρκόπουλου: ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της ΕΟΚ έως την Κυριακή (27/9)

Στη μνήμη του Σούλη Μαρκόπουλου: ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της ΕΟΚ έως την Κυριακή (27/9)

Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί σε όλους τους αγώνες των διοργανώσεων της ΕΟΚ από σήμερα, Παρασκευή (25/9), έως και την Κυριακή (27/9), στη μνήμη του Σούλη Μαρκόπουλου.

Την απόφαση έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), τιμώντας έτσι τη μνήμη του έμπειρου και αγαπητού Έλληνα προπονητή, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή του σήμερα (25/9) σε ηλικία 77 ετών.

Η ΕΟΚ ενημέρωσε επίσης πως στο Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών και των γυναικών θα τηρηθεί σιγή πριν από το τζάμπολ κάθε αναμέτρησης.

Loading

Play