Ο Χερμάν Μπούργος καταστρώνει τα πλάνα του για το αυριανό ντέρμπι
Στο τελευταίο της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 19:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Χερμάν Μπούργος να καταστρώνει τα σχέδιά του.
Μετά την σημαντική νίκη κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να συνεχίσουν σε τροχιά νίκης αυτήν τη φορά στην έδρα τους στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.
Με μια απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Διασυγένειου», οι «κιτρινόμαυροι» θα ρίξουν αυλαία στην προετοιμασία τους, ενώ όπως τόνισε και ο Χερμάν Μπούργος σε δηλώσεις του, άπαντες ανυπομονούν για τον επικείμενο αγώνα.
Ο προπονητής των γηπεδούχων θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του Λούκας Σάσα ο οποίος στην προπόνηση αντιμετώπισε μυϊκό τραυματισμό και πολύ πιθανό να μη μπορέσει να αγωνιστεί αύριο.
Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ελ Καντουρί
- Στέφανος Γιουρέλης: Νέος CEO της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με διευρυμένο Δ.Σ.
- Θετική ανταπόκριση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου στο νομοσχέδιο για τους κληρικούς της Ομογένειας
- Η Μίρα Αντρέεβα προκρίνεται στον τελικό του Ρολάν Γκαρός
- Ενιαίος Κόμβος Ακινήτων: Ψηφιακή διαχείριση για κάθε ιδιοκτησία – Ουσιαστική πρόοδος για μια πιο αποτελεσματική δημόσια διοίκηση
- Η Ελλάδα διασφαλίζει τα εκπαιδευτικά δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας στον ΟΗΕ
![]()

