Με την έναρξη των κατατακτήριων δοκιμών για την W Series έγινε ένα εντυπωσιακό ατύχημα στο οποίο συγκρούστηκαν έξι μονοθέσια.
Παρόλου της σφοδρότητας του ατυχήματος δεν υπήρξε κανένας σοβαρός τραυματισμός.
Οι κατατακτήριες δοκιμές συνεχίστηκαν με νικήτρια την Jamie Chadwick
Μόνο 6 λεπτά από την έναρξη και ενώ η βροχή είχε ξεκινήσει στην στροφή Eau Rouge, έγινε ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν έξι μονοθέσια.
Οι Οδηγοί και τα Οχήματα ήταν: Sarah Moore (Scuderia W, GBR), Ayla Agren (M. Forbes Motorsport, NOR), Belen Garcia (Scuderia W, ESP), Abbie Eaton (Ecurie W, GBR), Beitske Visser (M. Forbes Motorsport, NED) και Fabienne Wohlwend (Bunker Racing, LIE).
Ενώ έξι γυναίκες οδηγοί μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο της πίστας και μετά από εξετάσεις 4 αφέθηκαν ελεύθερες να συνεχίσουν, με τις Ayla Agren και Beitske Visser να μεταφέρονται στο νοσοκομείο για επιπλέον εξετάσεις.
Δείτε επίσης:
- Σφοδρή κυβερνητική απάντηση στην ανακοίνωση της ΕΛ.Α.Σ. για τον Αλέξη Τσίπρα
- Ρυθμός ανάπτυξης μετά το RRF: Παπαθανάσης και Υπερταμείο για επενδύσεις, ενέργεια και μεταρρυθμίσεις
- Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών: με εμφατικό 94-61 οι ΗΠΑ επί της Κίνας
- Σκληρή κόντρα για το πρόγραμμα Τσίπρα: Οι απαντήσεις της ΕΛΑΣ, οι αιχμές Μαξίμου και τα 7 σημεία
- Μπαρτσελόνα: πέρασε το 1 δισ. ευρώ σε έσοδα για πρώτη φορά
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
