Με εμπόδια συνεχίζει να προετοιμάζεται για το παιχνίδι στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League, με αντίπαλο το Περιστέρι (σ.σ. για τη 17η «στροφή» της A1 o «Δικέφαλος» έκανε το ρεπό του), ο ΠΑΟΚ
Οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν σήμερα στο γήπεδο, μετά από ρεπό που είχε η ομάδα, χωρίς τους ασθενείς Αντονι Λι, Ντιμίτρι Ρίβερς, Απόστολο Ρούμογλου. Ο νεαρός Ελληνας φόργουορντ και οι δύο Αμερικανοί κινήθηκαν με ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να ενσωματωθούν αύριο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους στο PAOK Sports Arena.
Στη διάθεση του Αρη Λυκογιάννη, αντίθετα, τέθηκαν οι Βασίλης Τολιόπουλος, Αντρέας Χριστοδούλου, Γιώργος Καμπερίδης, οι οποίοι ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε από τα μέσα της εβδομάδας, πρόβλημα που τους κράτησε, αναγκαστικά, εκτός προετοιμασίας.
Παρουσία στο σημερινό πρόγραμμα είχε και ο Μάρβιν Τζόουνς, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία τερματισμού της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.
Δείτε επίσης: ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Τριήμερο ρεπό μετά τη νίκη επί του Ηρακλή
- Συρία: Ισραήλ εξαπέλυσε πάνω από 20 βομβαρδισμούς κατά τη διάρκεια της νύχτας, με έναν άμαχο νεκρό
- Το ΕΚΠΑ αποδίδει τιμές στον Παναγιώτη Κοντό με τη μετονομασία του Διδασκαλείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας
- Εκλογές στην Αυστραλία: Οι ψηφοφόροι στρέφονται στις κάλπες εν μέσω ανησυχιών για τον Τραμπ και το κόστος ζωής
- Απώλεια για τον Ηρακλή: Πέθανε ο Γρηγόρης Φανάρας σε ηλικία 77 ετών
- Ο τράπερ Light κατηγορείται για μισαναπηρισμό από την Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία – Τι συνέβη