Κατά πάσα πιθανότατα, η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 θα απαγορευτεί σε όσους παίκτες δεν έχουν κάνει το εμβόλιο
Το επόμενο Μουντιάλ που θα φιλοξενηθεί στο Κατάρ (21/11-18/12/2022), θα είναι το πρώτο που θα διεξαχθεί στην μετά Covid-19 εποχή. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «The Athletic», η απόφαση αυτή θα έρθει σε συνδυασμό με τον πλήρη εμβολιασμό όλων όσων θέλουν να επισκεφθούν τη χώρα για την κορυφαία διοργάνωση.
Αυτό θα προκαλέσει σίγουρα συζητήσεις στο μέλλον καθώς πολλοί παίκτες όπως ο αρχηγός της εθνικής Ελβετίας και παίκτης της Αρσεναλ, Γκράνιτ Τζάκα, συνεχίζει να κάνει δηλώσεις εναντίον του εμβολίου.
Παράλληλα σύμφωνα με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ «δεν έκαναν όλοι οι παίκτες τις δύο δόσεις», παρά την προσπάθεια του ίδιου να τους πείσει για το αντίθετο. Παρομοίως ο προπονητής της Νιούκαστλ, Στιβ Μπρους, παραδέχτηκε ότι «αρκετοί» παίκτες του δεν είναι εμβολιασμένοι και ότι οι «θεωρίες συνωμοσίας» είναι ένας από τους κύριους λόγους για την άρνησή τους.
- Αφροδίτη Νέστορα: «Στοχοποιήθηκα επειδή πολιτεύτηκα με τη ΝΔ»
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Άδειες σε εταιρείες κρυπτοστοιχείων για παροχή υπηρεσιών
- Επιθέσεις Χούθι σε σαουδαραβικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα – Συνεχείς επιθέσεις ΗΠΑ κατά Ιράν
- Καιρός Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια όλη την ημέρα και αραιές νεφώσεις το βράδυ
- Συγκίνηση και μνήμη στην 8η επέτειο της τραγωδίας στο Μάτι
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
