Και οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την αναμνηστική δόση
Από τις 10 Ιανουαρίου, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα απαγορεύουν την έξοδο από την χώρα στους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί, όπως μετέδωσε σήμερα, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων WAM, επικαλούμενο το υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και την Εθνική Αρχή Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών.
Η απαγόρευση δεν θα ισχύσει για όσους υπάγονται σε εξαιρέσεις που σχετίζονται με προβλήματα υγείας ή με καταστάσεις ανθρωπιστικών λόγων.
Σημειώνεται ότι και οι εμβολιασμένοι πολίτες θα χρειάζεται να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους με την αναμνηστική τους δόση.
Το παραπάνω μέτρο λαμβάνεται στον απόηχο της τεράστιας αύξησης κρουσμάτων που καταγράφεται διεθνώς με τα ρεκόρ να ξεπερνούν το ένα το άλλο και αποσκοπεί στο να περιορίσει την μετάδοση μεταλλάξεων στην χώρα.
Δείτε επίσης: Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: «Το 2022 να είναι ευλογημένο από τον Κύριό μας»
- Επίθεση σε τάνκερ στη Ερυθρά θάλασσα: Η Σαουδική Αραβία επιβεβαιώνει το περιστατικό
- Σημαντική συμφωνία ΗΠΑ – Σαουδικής Αραβίας για πυρηνική ενέργεια
- Ανακουφίστε τον πόνο στη μέση με τέσσερις απλές ασκήσεις
- Σημαντική συζήτηση στην ολομέλεια για την αναθεώρηση του Συντάγματος
- Ανακούφιση από τη ζέστη: Πτώση θερμοκρασίας και καταιγίδες σε πολλές περιοχές
![]()
