Πρώτη φορά δέχεται συνεχόμενους βομβαρδισμούς η συγκεκριμένη περιοχή
Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στην Ουκρανία με τον πόλεμο να έχει ξεπεράσει τον έναν μήνα σε διάρκεια.
Μετά από πυραυλική επίθεση στην πόλη Ντνίπρο καταστράφηκε μια δεξαμενή με πετρέλαιο όπως ανακοίνωσε ο τοπικός αξιωματούχος Μικόλα Λουκάσουκ μέσω Telegram αργά το βράδυ χθες Τετάρτη. Μέχρι τώρα πάντως δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς.
Ο κ. Λουκάσουκ έκανε λόγο για πλήγμα του ρωσικού στρατού.
Εκτός από αυτό όμως, πυραυλική επίθεση σημειώθηκε και σε ένα εργοστάσιο της Νοβομοσκόφσκ βορειοανατολικά της πόλης Ντνίπρο σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο αξιωματούχος της τοπικής αυτοδιοίκησης Βαλεντίν Ρεζνιτσένκο.
Είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται συστηματικοί βομβαρδισμοί στη συγκεκριμένη πόλη μετά την έναρξη του πολέμου στις 24 Φεβρουαρίου, ωστόσο πριν από λίγες μέρες ο ρωσικός στρατός είχε επιτεθεί με πυραύλους σε στρατιωτική μονάδα και δημιούργησε ζημιές.
Δείτε επίσης: ΗΠΑ για Ουκρανία: Έχουν σκοτωθεί περισσότεροι από 10.000 Ρώσοι στρατιώτες
- Σε εξέλιξη πυρκαγιά στον Νέο Κουβαρά Αττικής μετά από φωτιά σε ΙΧΕ
- Παγκόσμιο Νέων: ασημένιος ο Κακουλάκης στα 3χλμ. νοκ-άουτ σπριντ
- Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στον Βάλτο Ορεστιάδας – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Σύγκρουση στη θάλασσα: Οι ΗΠΑ έπληξαν τρία ιρανικά τάνκερ
- Συναγερμός στον Νέο Κουβαρά: ΙΧ πήρε φωτιά και η πυρκαγιά έφτασε σε δασική έκταση
![]()
