H ομιλία του κ. Τσίπρα στη Βουλή για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο αποδεικνύει πόσο κατώτερς είναι των απαιτήσεων του θεσμικού του ρόλου, αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
«Την ημέρα που ο ελληνισμός θρηνεί τον Μίκη Θεοδωράκη – έναν άνθρωπο που με τη ζωή, τις υπερβάσεις και την στάση του υπηρέτησε την εθνική ενότητα κι ομοψυχία – ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε ένα ακόμη ντελίριο ψεμάτων, διχαστικών μηνυμάτων και άθλιων προσωπικών επιθέσεων», τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη βουλή.
Σημειώνει ότι προφανώς είχε ετοιμάσει την ομιλία του πριν ανακοινωθεί η απώλεια του μεγάλου Έλληνα και προσθέτει πως «το γεγονός όμως ότι επέλεξε να την εκφωνήσει αποδεικνύει, για πολλοστή φορά, πόσο κατώτερος είναι των απαιτήσεων του θεσμικού του ρόλου. Ειδικά τη σημερινή ημέρα, η σύγκριση είναι συντριπτική εις βάρος του».
«Είναι εκτός τόπου, εκτός θέματος. Και το κυριότερο εκτός εποχής» υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
- Ανακαλύπτοντας τη φύση με ένα βιβλίο στην Άνω Μηλιά στα 1000 μέτρα
- Σωτήρια διάσωση από την ΕΛ.ΑΣ. στον Πειραιά: Άνδρας σώζεται την τελευταία στιγμή [βίντεο]
- Δυνατή στήριξη για τον Πέρεθ από τα μέλη της Ρεάλ Μαδρίτης
- Σημαντική αύξηση στόχων παραγωγής πετρελαίου από τον ΟΠΕΚ+
- Εκδήλωση πυρκαγιάς στην Καλλιθέα Φαρσάλων
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

