«Οι πολίτες πρέπει να αντισταθούν στην παρελκυστική προπαγάνδα» ανέφερε ο βουλευτής
Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κ. Χρήστος Γιαννούλης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» 105,5 Fm και είπε μεταξύ άλλων πως οι πολίτες θα «πρέπει να αντισταθούν στην παρελκυστική προπαγάνδα και στην επίμονη προσπάθεια της κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη».
«Σκόπιμη η επιλογή της διχαστικής ρητορικής και της μισαλλοδοξίας από τον Πρωθυπουργό και τα στελέχη της κυβέρνησής του. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν πρόκειται να τους ακολουθήσει σε αυτόν τον κατήφορο» ανέφερε ο κ. Γιαννούλης.
«Στόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη παραμένει η εξυπηρέτηση συμφερόντων»
«Οι πολίτες πρέπει να αντισταθούν στην παρελκυστική προπαγάνδα και στην επίμονη προσπάθεια της κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.
Σταθερός στόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη παραμένει η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολιτικών της χορηγών.
Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία διαμορφώνουν συνθήκες ελπίδας και προοπτικής για τον τόπο και δίνουν διέξοδο στα προβλήματα των πολιτών» είπε στη συνέχεια ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Δείτε επίσης: Ν. Καραγιαννακίδης: Απόλυτη προτεραιότητα η ουσιαστική ενίσχυση των περιφερειακών ΜΜΕ
- Συλληφθείς 28χρονος για πρόκληση πυρκαγιάς στην αρχαία Νεμέα Κορινθίας
- Παύλος Χρηστίδης: «Η σκληρή πραγματικότητα διαψεύδει τον κ. Σκέρτσο – Αρνητικό ρεκόρ εργατικών δυστυχημάτων το 2025»
- Από την εποχή της βασίλισσας Βικτώριας στη σύγχρονη εποχή: Πώς τα καρτέλ κοκαΐνης επιδιώκουν έλεγχο στις παραλίες της Μεγάλης Βρετανίας
- Μαρκογιαννάκη: Η μεγαλύτερη δασική πυρκαγιά στην Ευρώπη και οι ευθύνες της κυβέρνησης ΝΔ
- Η FIFA προτείνει αλλαγές στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, αντιδρά η UEFA