Η Αρσεναλ πιστεύει στον Ααρον Ράμσντεϊλ και ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον Μπερντ Λένοο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει από τους κανονιέριδες.
Ο 23χρονος Άγγλος αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα στην Ιστορία των «κανονιέρηδων», καθώς οι Λονδρέζοι κατέβαλαν το καλοκαίρι το ποσό των 28 εκατ. ευρώ στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του.
Το ποσό της μεταγραφής του ξεπέρασε και εκείνο που είχε δαπανήσει η Άρσεναλ για την απόκτηση του Λένο από την Μπάγερ Λεβερκούζεν το 2018 (25 εκατ. ευρώ).
Ο Γερμανός τερματοφύλακας έχει διαμηνύσει στη διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου πως δεν θα επιθυμεί την παραμονή του ως αναπληρωματικός και ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Δείτε επίσης: Σεβίλλη: Ανακοίνωσε τον Αντονί Μαρσιάλ
- Μέση Ανατολή: Νέες αμερικανικές επιθέσεις στο Ιράν – Νεκροί και τραυματίες, κλιμάκωση και στην Ερυθρά Θάλασσα
- Ανακαλύψεις στην αρχαία Πέλλα: Η ζωή και τα όρια της πόλης αποκαλύπτονται
- Συναρπαστική υποδοχή για τον Κουκουρέγια από Βινίσιους και Ροντρίγκο
- Σύλληψη 64χρονης για κλοπή χρυσών λιρών από τον εγγονό της στη Θεσσαλονίκη
- Αποχωρεί από την πολυτελή κατοικία του ο Ολίσε
![]()
