Δυσάρεστα νέα για την Εθνική ανδρών καθώς ο Δημήτρης Φλιώνης δεν θα συμμετάσχει στους αγώνες με τη Ρουμανία (2/7) και την Πορτογαλία (5/7). Μετά τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο Βασίλης Σπανούλης χάνει έναν ακόμη παίκτη λόγω του τραυματισμού του Φλιώνη, ο οποίος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα. Έτσι, από σήμερα (29/6) είναι εκτός για το προσεχές «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027.
Η Εθνική ομάδα έχει μέχρι στιγμής 3 νίκες και 1 ήττα στον 2ο όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2027. Την Πέμπτη, 2 Ιουλίου (19:00), θα αντιμετωπίσει στην Οραντέα τη Ρουμανία, η οποία έχει ρεκόρ 1-3 και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου.
Αντίθετα, η Πορτογαλία, που θα υποδεχθεί η Εθνική την Κυριακή, 5 Ιουλίου (19:30) στη SUNEL Arena, έχει 2 νίκες και 2 ήττες, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση.
![]()

