Ξεκίνησε από σήμερα στα Σπάτα η προετοιμασία της ΑΕΚ για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νορντίν Άμραμπατ ο οποίος αποχώρησε από την χθεσινή αναμέτρηση με τη Λαμία με ενοχλήσεις.
Ο Μαροκινός παίκτης της ΑΕΚ θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις από τις οποίες θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής.
Απών από την αναμέτρηση θα είναι σίγουρα ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία εξέτισε την ποινή του και είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Δείτε επίσης: Με Ονάνα συνεχίζει το τέρμα της Ίντερ
- Επείγον μήνυμα του 112 για την εκκένωση περιοχών στη Φέριζα και τον Όλυμπο
- Σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία Ρούμπιο-Μητσοτάκη αναδεικνύει τη στρατηγική σημασία της ενεργειακής συνεργασίας ΗΠΑ-Ελλάδας
- Η αυτοκριτική της Πάουλα Μπαντόσα: Σφάλματα, διδάγματα και το μέλλον της
- ΑΑΔΕ: Εντατικοί έλεγχοι σε τουριστικούς προορισμούς με αιφνιδιαστικές επισκέψεις και πρόστιμα
- Ολυμπιακός: Νέα νίκη 2-1 επί της Αλ Τααβόν στην Ολλανδία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr