Ηρακλής: Εμπιστοσύνη στον Ματσάρι και πορεία με βάση τον σχεδιασμό της ΠΑΕ

Ηρακλής: Εμπιστοσύνη στον Ματσάρι και πορεία με βάση τον σχεδιασμό της ΠΑΕ

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στον κόσμο του Ηρακλή το ρεπορτάζ που θέλει τον Βάλτερ Ματσάρι να βρίσκεται στο στόχαστρο της εθνικής Αλγερίας για την τεχνική της ηγεσία. Η ΠΑΕ Ηρακλής τοποθετήθηκε άμεσα, στέλνοντας μήνυμα εμπιστοσύνης στον Ιταλό προπονητή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την αφρικανική χώρα, ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ομοσπονδία της Αλγερίας. Οι «κυανόλευκοι», όμως, εξέδωσαν ανακοίνωση λίγα λεπτά πριν από την αλλαγή της ημέρας, ξεκαθαρίζοντας τη θέση τους για τον πρώην προπονητή της Νάπολι.

Αναλυτικά:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα τα οποία έχουν σαν βάση site του εξωτερικού και συγκεκριμένα της Αλγερίας, έχουμε να δηλώσουμε ότι στην ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής δεν έχει φτάσει κάτι το επίσημο.

Εμπιστευόμαστε τον κόουτς Ματσάρι και προχωράμε βάση του σχεδιασμού μας».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Loading

Play