Άτυχος στάθηκε ο Μπαντού Εντιαγέ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς ο τραυματισμός του αποδείχτηκε σοβαρός.
Ο διεθνής Σενεγαλέζος μέσος, που έκανε το απόγευμα της Δευτέρας (9/5) μαγνητική, υπέστη μυϊκή θλάση β’ βαθμού στο ισχίο και ο Χερμάν Μπούργος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στα παιχνίδια που απομένουν ως το φινάλε των Play Off.
Οι «κίτρινοι» έχουν ακόμα τρία ματς να δώσουν, στην προσπάθεια που κάνουν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League της επόμενης σεζόν: εκτός με ΠΑΟΚ (11/5), εντός με ΑΕΚ (14/5) και εκτός με ΠΑΣ Γιάννινα (17/5).
Ο 31χρονος Εντιαγέ συμμετείχε σε 31 ματς της φετινής Super League, συνεισφέροντας τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ. Γίνεται ο δεύτερος παίκτης που τίθεται νοκ άουτ σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, καθώς είχε προηγηθεί ο τραυματισμός του Γιόχαν Μπεναλουάν (ρωγμώδες κάταγμα έξω σφυρού στην αριστερή ποδοκνημική) στις 17 Απριλίου, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Γίνεται αντιληπτό ότι λιγοστεύουν οι λύσεις για τον Μπούργος, μιας και εκτός δράσης παραμένουν οι Κριστιάν Γκάνεα και Λούκας Σάσα που θα κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ.
- Φορτηγό πλοίο χωρίς κυβερνήτη πλέει στα ανοιχτά του ακρωτηρίου Μαλέα λόγω μηχανικής βλάβης
- Υεμένη: Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν ότι έχουν πλήξει πάνω από 1.000 στόχους από τα μέσα Μαρτίου
- ΗΠΑ: Απέλαση Κουβανής μητέρας χωρίς την ενός έτους κόρη της – Τι ισχύει;
- Στα Νέα της Τετάρτης: Από οικόπεδα σε χωράφια, πώς χάνουν χιλιάδες περιουσίες
- Αργεντινή: Δημοσιεύθηκε το ψηφιακό αρχείο με τους Ναζί που κατέφυγαν στη χώρα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο