Με ακόμη ένα μετάλλιο, ασημένιο αυτή τη φορά, ολοκλήρωσε ο Ανδρέας Βαζαίος την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα του Καζάν
Ο πρωταθλητής Ευρώπης των 200μ. μικτή ατομική τερμάτισε στη 2η θέση του τελικού των 100μ. μικτή με χρόνο 51.72, ελαφρώς πιο αργά σε σχέση με το πανελλήνιο ρεκόρ (51.54) που πέτυχε στον χθεσινό (6/11) ημιτελικό. Είναι το τρίτο μετάλλιο που κατακτά ο αθλητής του Αλέξανδρου Νικολόπουλου σε αυτό το αγώνισμα, μετά τα χάλκινα του 2015 και του 2019, και το όγδοο συνολικά σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα μικρής πισίνας.
Ο Γιώργος Σπανουδάκης, στην παρθενική παρουσία του σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης, κατετάγη έβδομος με 52.65, χωρίς να μπορέσει να επαναλάβει επίδοση ανάλογη με εκείνη του ημιτελικού (52.36). Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ιταλός Μάρκο Ορσι με 50.95, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Αυστριακός Μπέρνχαρντ Ραϊτσχάμερ με 51.91.
Δείτε επίσης:
- Έρευνα αποκαλύπτει ότι οι άμαχοι στη Γάζα υφίστανται τραυματισμούς συγκρίσιμους με αυτούς στρατιωτών σε εμπόλεμες ζώνες
- Η Μπάγερν αγκαλιάζει την κορυφή με ρεκόρ Χάρι Κέιν
- Ο Πιτ Ντέιβιντσον αποκαλύπτει τον μεγαλύτερο φόβο της μητέρας του κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσής του
- Η Μέριλιν Μονρόε και ο φωτογράφος Σαμ Σο: Η εμβληματική λήψη στη Νέα Υόρκη και η τέχνη της δημιουργίας
- Μπαρτζώκας: Ευχαριστώ τους προέδρους για την υποστήριξή τους στο playmaking
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr