Χορηγία υπνόσακων στο Κ.Υ.Α.Δ.Α. για τους άστεγους από την INTERAMERICAN

Στο πλαίσιο της υποστηρικτικής συνεργασίας της με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), η INTERAMERICAN χορήγησε 50 καινούργιους υπνόσακους, καθώς επίσης αντίστοιχο αριθμό μάλλινων σκούφων και γαντιών, ειδικής κατασκευής, για τους άστεγους της πρωτεύουσας. 

propoli

Τα χρηστικά είδη είναι πρώτης ανάγκης, δεδομένου ότι οι άστεγοι της πόλης βρίσκονται εκτεθειμένοι στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, σε υπαίθριους ή ημιστεγασμένους – ερειπωμένους χώρους όπου συνήθως καταφεύγουν.

Εκ μέρους του Κ.Υ.Α.Δ.Α., τα είδη παρέλαβε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γρηγόρης Λέων, υπογραμμίζοντας ότι «μέσω της προσφοράς ειδών επιβίωσης της INTERAMERICAN, οι άστεγοι συμπολίτες μας που ζουν στους δρόμους της Αθήνας βιώνοντας την ακραία φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, θα νιώσουν τη ζεστασιά, όχι μόνο στα σώματά τους, αλλά και στις ψυχές τους. Η προσφορά αυτή δίνει ένα ακόμη όπλο στα χέρια των ομάδων streetwork του K.Y.A.Δ.Α., που καθημερινά πρωί και βράδυ σκύβουν με αγάπη και έγνοια πάνω από αυτούς τους ανθρώπους. Η συνεισφορά της INTERAMERICAN στο Κέντρο, για τις κοινωνικές ανάγκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε,  είναι σταθερή και πολυετής, προς όφελος των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που υποστηρίζουμε».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στην INTERAMERICAN, εκτιμάται ιδιαίτερα ο δυναμικός ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για μια καλύτερη ζωή. «Η εταιρεία είναι αρωγός του έργου του Κ.Υ.Α.Δ.Α. από το 2012, με τακτική υποστήριξη των εορταστικών γευμάτων, ενώ έχει προσφέρει κατ’ επανάληψη κατά την περίοδο της μακράς οικονομικής κρίσης σημαντικές ποσότητες τροφίμων από την εθελοντική κατάθεση των εργαζομένων και συνεργατών της», επισημαίνει ο Γιάννης Ρούντος, διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων και Υπευθυνότητας της INTERAMERICAN.
 

©Πηγή: amna.gr

Loading