Στο μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα παραβρίσκεται ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ πραγματοποίησε δήλωση για την μεγαλειώδη κινητοποίηση των αγροτών τονίζοντας ότι όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό τους.
«Ο αγώνας είναι δίκαιος, τα αιτήματά τους είναι δίκαια» τόνισε, σημειώνοντας πως «όλη η Αθήνα, όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό τους».
Κάλεσε την κυβέρνηση να σταματήσει την κοροϊδία και να ικανοποιήσει τα αιτήματα των αγροτών.
Αγρότες: Στην Αθήνα τα τρακτέρ για το μεγαλειώδες συλλαλητήριο
Στο κέντρο της Αθήνας έφτασαν λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης τα πρώτα τρακτέρ με τους αγρότες, οι οποίοι σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν διαδήλωση στις 18:30 το απόγευμα, απαιτώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.
Υπήρξε κάποια ένταση λίγο πριν τις 15:30 έξω από τη Βουλή, όπου οι αγρότες προσπαθούσαν να παρατάξουν τα τρακτέρ τους.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, οι αγρότες ξεκίνησαν από το Κάστρο Βοιωτίας. Από το μεσημέρι, όταν έφτασε το πρώτο κομβόι στις Αφίδνες, συνεχώς περνούν τρακτέρ από τα διόδια.
Η Αστυνομία βρίσκεται εκεί για να τους συνοδεύσει, προκειμένου να εισέλθουν συγκροτημένα στο κέντρο της Αθήνας.
Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές έχουν επιβάλει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και προτρέπουν τους οδηγούς να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στο κέντρο της πόλης.
«Λόγω των τροχονομικών μέτρων που λαμβάνουμε σήμερα, με έμφαση στο κέντρο της Αθήνας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους κεντρικούς οδικούς άξονες και συγκεκριμένα περιμετρικά της πλατείας Ομονοίας και της πλατείας Συντάγματος, ιδίως μετά τη μία το μεσημέρι έως και την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων», τονίζει σε δήλωσή του ο προϊστάμενος Θαλάμου Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυκλοφορίας (ΘΕΠΕΚ), αστυνομικός υποδιευθυντής Θεοφάνης Αναγνώστου.
Συγκεκριμένα, πρόσθετες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοινώθηκαν στις 2 το μεσημέρι στον οδικό άξονα που περιλαμβάνει τις οδούς Δεληγιώργη, Πειραιώς, Σταδίου, Φιλελλήνων και Ξενοφώντος, ενώ μία ώρα μετά στις 3 το μεσημέρι η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, από το ύψος της οδού Αθανάσιου Διάκου και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της οδού Σέκερη. Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα άνοιξε η λεωφόρος Αθηνών, αλλά πριν τις 16.30 διακόπηκε η κυκλοφορία σε Πανεπιστημίου και Αγίου Κωνσταντίνου.
Χρησιμοποιούμε cookies για λειτουργία, στατιστικά και διαφημίσεις. Μπορείτε να συναινέσετε ή να μη συγκατατεθείτε. Περισσότερα στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Λειτουργικά
Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της διευκόλυνσης της χρήσης μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητήθηκε ρητά από τον χρήστη.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της διευκόλυνσης της χρήσης μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας, την οποία ζητά ρητά ο συνδρομητής ή χρήστης, ή για τον αποκλειστικό σκοπό της διεκπεραίωσης της μετάδοσης μιας επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς ανώνυμης μέτρησης επισκεψιμότητας.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Εξατομικευμένη διαφήμιση
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την παρακολούθηση του χρήστη σε έναν ή περισσότερους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς μάρκετινγκ.