Σκέρτσος για Χαλκιδική: η ανάρτηση που προκάλεσε δηκτική αντίδραση της ΕΛΑΣ

Σκέρτσος για Χαλκιδική: η ανάρτηση που προκάλεσε δηκτική αντίδραση της ΕΛΑΣ

Η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου για τη μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική προκάλεσε δηκτική αντίδραση από την ΕΛΑΣ, με αφορμή τα όσα είπε για την έκταση της καταστροφής. Ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε πως κάηκε περίπου το 1% της συνολικής έκτασης του πρώτου ποδιού.

Πριν ακόμη σβήσει η πυρκαγιά στη Χαλκιδική και ολοκληρωθεί η πλήρης αποτίμηση των ζημιών, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος έσπευσε, όπως σημειώνει η Συμπαράταξη, να πανηγυρίσει επειδή, όπως λέει, κάηκε μόλις το 1% του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής. Την ίδια στιγμή, προσθέτει πως στην προσπάθειά του να αναδείξει πόσο καλή είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν διστάζει να επιτεθεί στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, υποστηρίζοντας ότι σε αντίστοιχη πυρκαγιά το 2006 είχε καεί το 25% του πρώτου ποδιού.

Η ΕΛΑΣ τονίζει πως ο κυνικός επικοινωνιακός μηχανισμός της κυβέρνησης δεν δείχνει κανέναν σεβασμό στους ανθρώπους που είδαν τις περιουσίες και τις επιχειρήσεις τους να καταστρέφονται. Δεν την ενδιαφέρει η επόμενη μέρα των πληγέντων στη Χαλκιδική, αλλά το πώς θα ξεκαθαρίσουν οι εσωκομματικοί τους λογαριασμοί, για τη δική τους επόμενη ημέρα. Η τοποθέτηση καταλήγει πως η Ελλάδα αξίζει καλύτερη μοίρα.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play