
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική
Αφροδίτη Νέστορα 40 ημέρες μετά την εμπρηστική επίθεση: «Ο στόχος δεν ήταν απλώς ο εκφοβισμός, αλλά να υπάρξουν θύματα»
Αφροδίτη Νέστορα: «Η μαμά μου ήταν ένας ολοκληρωμένος, υπέροχος άνθρωπος, πάρα πολύ δοτική, μία γυναίκα η οποία έδωσε τη ζωή της ολόκληρη για την οικογένειά της, για τα παιδιά της»
![]()
Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: «Πράσινο φως» για τρία εμβληματικά έργα – Ντεκ 1.100 μέτρων αλλάζει τη Λ. Νίκης
Τρία μεγάλα έργα, από το ξύλινο ντεκ της παλιάς παραλίας έως τις αναπλάσεις πλατειών και τα νέα σχολεία, μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης στη Θεσσαλονίκη.
![]()
Δήμοι και Περιφέρειες
Χάρης Δούκας: «Το 46,6% των Ελλήνων δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά ούτε μία εβδομάδα διακοπών» – Δράσεις του Δήμου Αθηναίων προς τους πιο ευάλωτους
Την οικονομική πίεση που αντιμετωπίζουν χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά, η οποία έχει καταστήσει ακόμη και μία εβδομάδα διακοπών δύσκολη υπόθεση για μεγάλο μέρος του πληθυσμού, αναδεικνύει ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, επικαλούμενος τα πρόσφατα στοιχεία της Eurostat.
![]()
Ελλάδα
Νέα επιχείρηση νότια των Καλών Λιμένων: 147 αλλοδαποί εντοπίστηκαν σε τρεις λέμβους
Τρεις επιχειρήσεις διάσωσης νότια των Καλών Λιμένων Κρήτης οδήγησαν στον εντοπισμό και την περισυλλογή 147 αλλοδαπών από Frontex και Λιμενικό.
![]()
Lifestyle
Ρεμπέτικο για παιδιά: μουσικό ταξίδι στον χρόνο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Η παράσταση Ρεμπέτικο για παιδιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μετατρέπει τη μουσική ιστορία σε βιωματικό ταξίδι για μικρούς και μεγάλους.
![]()
Οικονομία
Στα νησιά οι ράμπο της ΑΑΔΕ: ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο των ελέγχων
Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ μπαίνουν τουριστικές επιχειρήσεις στα νησιά, με στοχευμένους ελέγχους και καταγγελίες μέσω Appodixi και MyCoast.
![]()
Διεθνή
Τραμπ: «Μυστική» αλλαγή αεροσκάφους στην Τουρκία λόγω ιρανικών απειλών – «Βρισκόμουν σε μεγάλο κίνδυνο»
Η αλλαγή αεροσκάφους προκάλεσε αντιδράσεις καθώς δημοσιογράφοι και συνεργάτες του Αμερικανού προέδρου παρέμειναν στο αεροσκάφος που θεωρούνταν ότι μετέφερε τον Τραμπ.
![]()
Χαλκιδική
Χαλκιδική: «Μπλόκο» σε πεζούς και ΙΧ τη Δευτέρα λόγω κινδύνου φωτιάς – Οι 3 δήμοι και το πρόστιμο
Από τις 08:00 έως τις 20:00 η απαγόρευση σε συγκεκριμένες δασικές περιοχές – Έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ. και πρόστιμο 300 ευρώ στους παραβάτες Περιοριστικά μέτρα τίθενται σε ισχύ τη Δευτέρα…
![]()