Τι ανέφερε η Αξιωματική Αντιπολίτευση
Τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προκάλεσε η κλήση από την Εισαγγελία για κατάθεση του Παύλου Πολάκη μετά τη μήνυση που δέχτηκε ο βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τον Μένιο Φουρθιώτη.
«Η «εκ παραδρομής» παραβίαση θεμελιώδους διάταξης του Συντάγματος, που και ένας πρωτοετής φοιτητής οφείλει να γνωρίζει, σχετικά με την βουλευτική ασυλία, γεννά βαθύτατο προβληματισμό αλλά και εύλογα ερωτήματα» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
Συνεχίζει λέγοντας πως «θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αυτονόητα και άμεσα θα διεξάγει έρευνα προκειμένου να εξακριβώσει υπό ποιες συνθήκες ο συγκεκριμένος εισαγγελέας έπραξε κάτι το πρωτοφανές για τα μεταπολιτευτικά χρονικά».
Το γεγονός αυτό αρχικά είχε προκαλέσει την αντίδραση της γραμματέως της Κ.Ο. της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης η οποία έστειλε αναφορά προς τον Πρόεδρο της Βουλής αλλά και το εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μέσω της οποίας ζητούσε να παρθεί πίσω η αντισυνταγματική κλήση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
Δείτε επίσης: Χρηστίδης: «Το Κίνημά μας το καθοδηγούν αρχές, αξίες και ιδεολογία»
- Νίκη-ανάσα για το Μαρούσι απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου με 80-74
- Ομάδα φίλων του ΟΗΕ για την προστασία δημοσιογράφων: «Δεσμευόμαστε για έναν ελεύθερο, ανεξάρτητο και πλουραλιστικό Τύπο»
- Κίνα – ΗΠΑ: Θα υπερισχύσει κάποια πλευρά στον εμπορικό πόλεμο ή θα προκληθεί αμοιβαία καταστροφή;
- Γουίλις: Αξιολογείστε τον Αταμάν όπως του αξίζει
- «Σημαντική νίκη για το Μαρούσι στην προσπάθεια παραμονής του»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr