Με ανάρτηση του στα social media, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατέκρινε έντονα την απόφαση του δημάρχου Αθηναίων για την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση
Παρέμβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σχετικά με την πολυδάπανη εορταστική εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων.
«211.000€ για μια εκδήλωση λίγων λεπτών, σε κάθε περίπτωση είναι προκλητικό», σχολίασε σε ανάρτησή του ο κ. Ηλιόπουλος.
«Στις σημερινές συνθήκες είναι αδιανόητο. Καλούμε τον κ. Μπακογιάννη να ακυρώσει την προκλητική φιέστα», ολοκληρώνει.
Δείτε επίσης: Πυρά των δημοτικών παρατάξεων της Αθήνας κατά της «Τεχνόπολης» – «Ένα πάρτι με χρήματα των Αθηναίων χωρίς καν τους Αθηναίους»
- ΟΦΗ: Υπογράφει τον Μαυροβούνιο επιθετικό Ράκονιατς
- Χάρης Δούκας σε Ισραηλινό Πρέσβη: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από εκείνους που σκοτώνουν αθώους
- Αγνοείται επιβάτης πλοίου στο Ιόνιο: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες εντοπισμού του
- Εντατικοποίηση ελέγχων πυρασφάλειας σε πλοία μετά από πρόσφατο περιστατικό
- Τρανς αθλήτρια καταγγέλλει τις γενετικές εξετάσεις της Διεθνούς Ομοσπονδίας