Έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου, με το παρών να δίνει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί μετά από την ονομαστική ψηφοφορία στην Βουλή για την υπογραφή της σύμβασης αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας – Γαλλίας υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στην σύσκεψη θα συζητηθεί η ακρίβεια ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων αναμένεται να πέσουν και νέα μέτρα- προτάσεις για την αντιμετώπιση της.
Τα μέτρα αναμένεται να αφορούν κυρίως τις αυξήσεις στις τιμές του Ηλεκτρικού Ρεύματος και Φυσικού Αερίου, με τους πολίτες να αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα.
Δείτε επίσης: Γ. Βαρουφάκης: «H Συμφωνία καταρρακώνει την εθνική άμυνα και ανεξαρτησία»
- Γάζα: Ο Γκουτέρες τονίζει ότι οι απειλές του Ισραήλ δεν πρέπει να μας εκφοβίζουν
- Η Ρωσία απορρίπτει τις κατηγορίες για παραβίαση του εναέριου χώρου της Εσθονίας
- Νέα επιθετική ενέργεια των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου της Βενεζουέλας με θύματα τρεις πολίτες
- Σύμη: Ο Ιούλιος η φώκια επιστρέφει στην παραλία, προειδοποιεί η ΜΟm
- Τουρκία: Ο Ερντογάν προανήγγειλε τη σημασία της συνάντησής του με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr