
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική
Σφοδρή επίθεση Βελόπουλου στην ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Ο Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε στην αποψινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 90η ΔΕΘ, κατηγορώντας τον για ψέματα και φόβο.
![]()
Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: ολοκληρώθηκαν οι πορείες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης
Ολοκληρώθηκαν οι πορείες στη Θεσσαλονίκη με συγκεντρώσεις σε ΧΑΝΘ, Καμάρα και Λευκό Πύργο, ενώ έγιναν 12 προσαγωγές.
![]()
Δήμοι και Περιφέρειες
Σήμα κινδύνου από ΚΕΔΕ: Η Ελλάδα δεν προχωρά με ισχυρό Κράτος και αδύναμη Αυτοδιοίκηση
Η ΚΕΔΕ έθεσε στη Θεσσαλονίκη το αίτημα για πόρους, προσωπικό και αυτοτέλεια στους Δήμους, με παρέμβαση Κυρίζογλου και τοποθετήσεις φορέων.
![]()
Ελλάδα
Τανάγρα: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά μετά την πτώση F-4 Phantom και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην Τανάγρα Βοιωτίας μετά την πτώση F-4 Phantom, ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων.
![]()
Lifestyle
Μύκονος: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σεπτεμβρίου έγινε viral
Στη Χώρα της Μυκόνου, το χριστουγεννιάτικο δέντρο του καταστήματος Anapolo έγινε viral, με χειροποίητα στολίδια και δώρα Ελλήνων δημιουργών.
![]()
Οικονομία
Ταμείο Ανάκαμψης: Το αποτύπωμα που, σύμφωνα με τον Ν. Παπαθανάση, φαίνεται ήδη στην καθημερινότητα
Ο Νίκος Παπαθανάσης μίλησε για το αποτύπωμα του Ταμείου Ανάκαμψης, με έμφαση σε επενδύσεις, μεταρρυθμίσεις και καλύτερη καθημερινότητα.
![]()
Διεθνή
Φασισμός και προπαγάνδα: πώς η σκληρότητα γίνεται πολιτικό όπλο
Ο φασισμός, η προπαγάνδα και η κουλτούρα σκληρότητας εξετάζονται μέσα από παραδείγματα από τις ΗΠΑ και σύγχρονες ακαδημαϊκές μελέτες.
![]()
Χαλκιδική
Χαλκιδική: Απόψε το μεγάλο φινάλε της εμποροπανήγυρης του Αγίου Μάμα – Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα
Με ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι πέφτει σήμερα, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, η αυλαία της μεγάλης εμποροπανήγυρης του Αγίου Μάμα στη Χαλκιδική, ενός θεσμού που κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες από τη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο.
![]()