
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική
Απαντήσεις για τα υδάτινα αποθέματα και την υποστήριξη αγροτών στη Βουλή από διεθνείς οργανισμούς
Διεθνείς εκπρόσωποι ενημέρωσαν τη Βουλή για την υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα και την αποτελεσματική διαχείριση υδάτινων πόρων.
![]()
Θεσσαλονίκη
Σύλληψη μελών εγκληματικής ομάδας για εισαγωγή ακατέργαστης κάνναβης στην Ελλάδα
Δύο άτομα συνελήφθησαν στην Ελλάδα για εισαγωγή 1 κιλού ακατέργαστης κάνναβης μέσω ταχυδρομικού δέματος από τις ΗΠΑ.
![]()
Δήμοι και Περιφέρειες
Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: Συναίνεση και ενωτικό κλίμα στην εκλογή του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής
Στη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και κατόπιν πρότασης του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ομόφωνα ο Μιχάλης Γεράνης.
![]()
Ελλάδα
Ανατροπή στο θρίλερ του Αιγίου: Εξετάζεται η μητέρα ως πιθανή δράστης της δολοφονίας του γιου της
Η υπόθεση με τους δύο νεκρούς στο Αίγιο παίρνει νέα τροπή καθώς οι Αρχές εξετάζουν τη μητέρα ως πιθανή δράστη της δολοφονίας και αυτοκτονίας.
![]()
Lifestyle
Νέο βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαράγεβο ενισχύει την προβολή ταινιών
Το νέο βραβείο του Φεστιβάλ Σαράγεβο προωθεί την προβολή ταινιών σε κινηματογράφους, ενισχύοντας τη σύνδεση με το κοινό.
![]()
Οικονομία
Η Ελλάδα γίνεται ιδρυτικό μέλος της παγκόσμιας τράπεζας άμυνας και ασφάλειας DSRB
Η συμμετοχή της Ελλάδας στην DSRB ενισχύει την αμυντική βιομηχανία και προσφέρει νέες ευκαιρίες για την οικονομία.
![]()
Διεθνή
Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Καθίζηση ουρανοξύστη προκαλεί εκκενώσεις στο Μανχάταν
Καθίζηση σε ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη προκάλεσε εκκενώσεις δρόμων και κινητοποίηση των αρχών για την ασφάλεια των πολιτών.
![]()
Χαλκιδική
Χαλκιδική: Συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένο
Αρχικά, του τηλεφώνησε συνεργός τους προσποιούμενος τον γιατρό και ισχυρίστηκε ότι η κόρη του έχει τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα και ζήτησε 85.000 ευρώ δήθεν για να χειρουργηθεί. Στη συνέχεια, του τηλεφώνησε άλλος συνεργός τους προσποιούμενος τον αστυνομικό και του ζήτησε να τοποθετήσει τα 85.000 εύρω σε σημείο προκειμένου δήθεν να συλλάβουν τους δράστες.
![]()
