
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική
Σφοδρή απάντηση ΕΛΑΣ στον Γεραπετρίτη για την εξωτερική πολιτική
Η ΕΛΑΣ κατηγορεί τον Γιώργο Γεραπετρίτη ότι ωραιοποιεί την εξωτερική πολιτική και θέτει ξανά ερωτήματα για F-35, Τουρκία και ΑΟΖ.
![]()
Θεσσαλονίκη
Γαβριήλ Σακελλαρίδης στη ΔΕΘ: «Ζούμε τη μεγαλύτερη αναδιανομή εισοδήματος και ισχύος από τη Μεταπολίτευση»
Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, κατά τη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ, κατηγορώντας τον ότι παρουσίασε μια «εικονική πραγματικότητα» που έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τα καθημερινά προβλήματα των ελληνικών νοικοκυριών.
![]()
Δήμοι και Περιφέρειες
Δήμος Καλλιθέας: Ενίσχυση 1.000 ευρώ για κάθε νέο παιδί
Ο Δήμος Καλλιθέας χορηγεί εφάπαξ ενίσχυση 1.000 ευρώ για κάθε νέο παιδί, με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια.
![]()
Ελλάδα
ΓΣΕΕ για μισθούς και ακρίβεια: Οι εξαγγελίες δεν καλύπτουν το χάσμα με το κόστος ζωής
Η ΓΣΕΕ επιμένει ότι οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού δεν αρκούν και ζητά αυξήσεις μισθών, συλλογικές συμβάσεις και ανάσχεση της ακρίβειας.
![]()
Lifestyle
Emmy για τον Ντέιβιντ Χάρμπουρ με το «DTF St. Louis»
Ο Ντέιβιντ Χάρμπουρ κατέκτησε το πρώτο του Emmy για το «DTF St. Louis», ενώ είναι και υποψήφιος ως εκτελεστικός παραγωγός.
![]()
Οικονομία
Ισχυρό σήμα για το ΑΕΠ: Άνοδος 1,9% στο β’ τρίμηνο, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ
Η ΕΛΣΤΑΤ κατέγραψε άνοδο 1,9% στο ΑΕΠ το β’ τρίμηνο εφέτος, με ενίσχυση κατανάλωσης, επενδύσεων και εξαγωγών.
![]()
Διεθνή
Συνομιλίες για κυβέρνηση ζητά ο νικητής στη Σαξονία-Άνχαλτ – Η AfD μιλά για ιστορική νίκη
Η AfD χαρακτήρισε ιστορική τη νίκη της στη Σαξονία-Άνχαλτ, ενώ ο Ούλριχ Ζίγκμουντ ζήτησε διερευνητικές συνομιλίες για σχηματισμό κυβέρνησης.
![]()
Χαλκιδική
Χαλκιδική: Απόψε το μεγάλο φινάλε της εμποροπανήγυρης του Αγίου Μάμα – Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα
Με ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι πέφτει σήμερα, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, η αυλαία της μεγάλης εμποροπανήγυρης του Αγίου Μάμα στη Χαλκιδική, ενός θεσμού που κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες από τη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο.
![]()